Οργανωτική Ομάδα

ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ 2018

Από το 2008  οπότε και διοργανώθηκε για πρώτη φορά το «Άρμα Πάρνηθας» μέχρι και πέρυσι, έχει διαγράψει σημαντική  ανοδική πορεία αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις στους ολοένα και περισσότερους δρομείς  που έτρεξαν στα μονοπάτια του. Μεγάλη συμβολή στην ποιοτική και ανοδική αυτή πορεία του αγώνα οφείλεται στην οργανωτική ομάδα του αγώνα.

Από ένας απλός αγώνας ορεινού τρεξίματος στην Πάρνηθα εξελίχτηκε, βελτιώθηκε και κατέλαβε μια θέση στις καρδιές και στο καλεντάρι των αθλητών του. Αποτελεί μια διοργάνωση όπου συμμετέχουν δρομείς από όλη την Ελλάδα και αγκαλιάζουν τον αγώνα και την προσπάθεια που γίνεται σε εθελοντική βάση.

Από το 2008 μέχρι σήμερα έχουν αναλάβει ως υπεύθυνοι της Οργανωτικής Ομάδας οι: Κωνσταντίνος Καρδαράς (εμπνευστής του αγώνα), Χρήστος Γυριχίδης, Γιώργος Στεριώτης, Μαρούσα Φίκια.

 

Οι προτάσεις της οργανωτικής ομάδας και η υιοθέτησή τους από το Δ.Σ. του Ε.Π.Ο.Σ.Φυλής βελτίωσαν και εξέλιξαν τον αγώνα με μοναδικό όραμα να αγαπήσει ο κόσμος το ορεινό τρέξιμο και τις αθλητικές δραστηριότητες στη φύση της δυτικής Πάρνηθας είτε οι αθλητές τρέχουν ερασιτεχνικά ή προσπαθώντας για επιδόσεις αξιώσεων.

Μέλη των οργανωτικών ομάδων μέχρι τώρα που στήριξαν με αφοσίωση, ανιδιοτέλεια, όραμα, υπευθυνότητα και αποτελεσματικά τους εκάστοτε υπευθύνους υπήρξαν από το 2008 μέχρι πέρυσι οι εξής: Μαρίζα Ψαλτάκου, Ρηνιώ Χρυσαδάκου, Έρρικα Μίλντεϊκ, Καλλιόπη Δηλαβεράκη, Αριστέα Λάγγαρη, Όλγα Μουρίκη, Χρήστος Μανθόπουλος, Αγγέλα Φέτση, Στέλλιος Δελής, Γιάννης Καλαφάτης.

 

                                                    Οργανωτική Ομάδα 2018

Μαργώνης Γιάννης

Υπεύθυνος αγώνα

Δηλαβεράκη Καλλιόπη        

Υπεύθυνη Συντονισμού

Μίλντέϊκ Έρικα        

·         Σχεδιασμός επικοινωνιακού υλικού

·         Υπεύθυνη Γραμματείας και Χρονομέτρησης αγώνα

Γυριχίδης Χρήστος  

·         Υπεύθυνος Εθελοντών

·         Yπεύθυνος Σήμανσης & Καθαρισμού των Μονοπατιών

·         Υπεύθυνος τεχνικής υποστήριξης

Σταθοπούλου Καλλιόπη

Λάγγαρη Αριστέα

Υπεύθυνες Χορηγιών

Μουρίκη Όλγα

Υπεύθυνη εγγραφών

Αλεξάνδρα Τσερεμέγκλη

Υπεύθυνη τύπου & δημοσίων σχέσεων