Οργανωτική Ομάδα

ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ 2021

Από το 2008  οπότε και διοργανώθηκε για πρώτη φορά το «Άρμα Πάρνηθας» μέχρι και πέρυσι, έχει διαγράψει σημαντική  ανοδική πορεία αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις στους ολοένα και περισσότερους δρομείς  που έτρεξαν στα μονοπάτια του. Μεγάλη συμβολή στην ποιοτική και ανοδική αυτή πορεία του αγώνα οφείλεται στην οργανωτική ομάδα του αγώνα.

Από ένας απλός αγώνας ορεινού τρεξίματος στην Πάρνηθα εξελίχτηκε, βελτιώθηκε και κατέλαβε μια θέση στις καρδιές και στο καλεντάρι των αθλητών του. Αποτελεί μια διοργάνωση όπου συμμετέχουν δρομείς από όλη την Ελλάδα και αγκαλιάζουν τον αγώνα και την προσπάθεια που γίνεται σε εθελοντική βάση.

Από το 2008 μέχρι σήμερα έχουν αναλάβει ως υπεύθυνοι της Οργανωτικής Ομάδας οι: Κωνσταντίνος Καρδαράς (εμπνευστής του αγώνα), Χρήστος Γυριχίδης, Γιώργος Στεριώτης, Μαρούσα Φίκια.

 

Οι προτάσεις της οργανωτικής ομάδας και η υιοθέτησή τους από το Δ.Σ. του Ε.Π.Ο.Σ.Φυλής βελτίωσαν και εξέλιξαν τον αγώνα με μοναδικό όραμα να αγαπήσει ο κόσμος το ορεινό τρέξιμο και τις αθλητικές δραστηριότητες στη φύση της δυτικής Πάρνηθας είτε οι αθλητές τρέχουν ερασιτεχνικά ή προσπαθώντας για επιδόσεις αξιώσεων.

Υπεύθυνη διοργάνωσης: Ζωή Παπαευθυμίου 
Μέλη: Αθανάτου Ιωάννα, Γούτσου Χρυσούλα, Καναβός Λευτέρης,  Μίλντεικ Έρικα,  Τζωρτζάτου Δέσποινα, Τραπεζάρης Δρόσος,