ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ - ΟΡΟΙ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

Όροι Εγγραφής:

  • Η εγγραφή στον Αγώνα Ορεινού Δρόμου «Άρμα Πάρνηθας» είναι δυνατή μέσω της πλατφόρμας εγγραφών στην ιστοσελίδα του Συλλόγου, μέχρι την τελευταία Τετάρτη (ώρα 20:00) πριν τον αγώνα.
  • Μετά την ολοκλήρωση της εγγραφής και εφόσον έχει γίνει η καταβολή του αντιτίμου θα αποστέλλεται μήνυμα επιβεβαίωσης μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Σε κάθε άλλη περίπτωση, ο δρομέας οφείλει να ενημερώσει τηλεφωνικώς την Οργανωτική Επιτροπή του αγώνα προκειμένου να επιβεβαιώσει την τραπεζική του κατάθεση.
  • Οι εγγραφές, για τις οποίες δεν έχει καταβληθεί το αντίτιμο συμμετοχής εντός δύο (2) εργάσιμων ημερών από την υποβολή της αίτησης συμμετοχής, ακυρώνονται χωρίς πρότερη ενημέρωση.
  • Προσοχή: Παρακαλούνται οι συμμετέχοντες που μεταφέρουν από άλλη τράπεζα μέσω internet το αντίτιμο συμμετοχής, να επιβαρύνονται το κόστος τραπεζικής προμήθειας, το οποίο για κάποιες τράπεζες υπερβαίνει τα 3 ευρώ, ώστε ο σύλλογος να λαμβάνει το ακριβές ποσό και όχι μικρότερο.
  • Σε περίπτωση ακύρωσης της συμμετοχής, το χρηματικό αντίτιμο συμμετοχής δεν επιστρέφεται.
  • Αλλαγές επιβεβαιωμένων εγγραφών (αντικατάσταση δρομέα, αλλαγή αγώνα) είναι δυνατές με αποστολή email στο: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ή κατόπιν τηλεφωνικής ενημέρωσης, μέχρι την τελευταία Τετάρτη (ώρα 20:00) πριν τον αγώνα.
  • Σε περίπτωση ακύρωσης είναι απαραίτητη η ενημέρωση με email (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ) ή στο τηλέφωνο  6974909601 ώρες 17:00-21:00

Όροι παραλαβής Πακέτου Συμμετοχής:

  • Οι αριθμοί και τα πακέτα συμμετοχής (αριθμός - chip χρονομέτρησης κλπ.) παραλαμβάνονται αυτοπροσώπως από τους εγγεγραμμένους δρομείς αποκλειστικά και μόνο  την ημέρα του αγώνα από τις 07:30 έως τις 09:00 από τη από τη Γραμματεία  (Πηγές Αρχαίας Φυλής). 
  • Η ηλεκτρονική χρονομέτρηση του Αγώνα Ορεινού Δρόμου «Άρμα Πάρνηθας» καθώς και η σχετική έκδοση των αποτελεσμάτων πραγματοποιείται από εξειδικευμένη εταιρεία Χρονομέτρησης και χρησιμοποιεί για το σκοπό αυτό ηλεκτρονικά chip χρονομέτρησης για κάθε συμμετέχοντα. Οι δρομείς παραλαμβάνουν το chip μαζί με τον αριθμό συμμετοχής τους από τη Γραμματεία του αγώνα. Προκειμένου να καταγραφεί ο χρόνος τερματισμού και οι δρομείς να εμφανίζονται στα επίσημα αποτελέσματα του αγώνα, θα πρέπει όλοι:

- Να φέρουν επάνω τους το chip χρονομέτρησης καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα σύμφωνα με τις οδηγίες των υπεύθυνων χρονομέτρησης που θα βρίσκονται στη Γραμματεία του αγώνα

- Να περάσουν πάνω από τον τάπητα χρονομέτρησης τόσο στην αφετηρία, όσο και στον τερματισμό του αγώνα ώστε να καταγραφεί ο χρόνος εκκίνησης και τερματισμού.

- Να παραδώσουν το chip μετά τον τερματισμό τους στη Γραμματεία του αγώνα. 

Η διαδικασία υποβολής ηλεκτρονικών δηλώσεων συμμετοχής στον 11ο αγώνα ορεινού δρόμου «ΑΡΜΑ ΠΑΡΝΗΘΑΣ» έχει ολοκληρωθεί.

Θα μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή επί τόπου στη γραμματεία εφόσον βρίσκεστε έγκαιρα στο χώρο. 

Καλή αντάμωση & καλό αγώνα σε όλους!

Οργανωτική Επιτροπή «ΑΡΜΑ ΠΑΡΝΗΘΑΣ»